Jun 9, 2016

NAKIT KOJI JE OSVOJIO INSTAGRAM

Moderan, uvek drugačiji i ponekad možda i prevište šljaštav House of Emmanuele nakit je bez sumnje jedna od najvećih inspiracija za sve mnoge radionice nakita koje u kreativnom radu najčešće koriste kristale. 


Ukoliko ste fan šminke verovatno vam je itekako poznat lik lepe Amre Olević, poznate kao Amrezy. Ako ste jedan od njenih 4 miliona pratilaca na instagramu onda niste mogli da ne primetite nakit koji gotovo redovno nosi uz svoje kupaće kostime. Nakit za stopala, telo, pa čak i kao deo samog kostima delo su dizajnera Emmanuele-a Tsakiris-a. Kada se sa strane ostave aktuelne instagram zvezde videćete da su njegov nakit nosile i Kim, Rihanna, Beyonce i mnoge druge poznate ličnosti sa A liste.

Ukratko, ovaj momak kreira nakit vodeći se krilaticom 'Više je više i veće je veće', a nećete moći da se otmete utisku da ste njegov nakit (ili barem nešto slično) već videli. Verovatno biste ga prepoznali kao inspiraciju u radu mnogih radionica koje u svom radu preferiraju kristale i ne plaše se da istraže nove forme. Masivni komadi nakita za stopala bi definitivno mogli da se smatraju njegovim zaštitnim znakom, dok u poslednje vreme dovodi do savršenstva nakit koji pokriva ruke čitavom dužinom od prstiju pa čak do laktova. Njegov dizajn se nosi uz provokativne haljine, dubok dekolte i obline.

Ovaj nakit na nov način spaja glamur i futurizam, zahteva malo hrabrosti i u svakoj ženi budi onaj femme fatal osećaj. U izradi koristi Swarovski kristale kreirajući celinu koja sa sobom istovremeno nosi dah mora i plaža  i duh crvenoh tepiha. 












Photo: facebook.com/HouseofEmmanuele

Follow Us @get_sparkly