May 2, 2016

SOLAR SPECTRUM - SAV SJAJ SUNCA U JEDNOM PRIVESKU

Mali, okrugli dodatak lančiću ili ključevima koji se pod svetlošću Sunca pretvara u jednu optimističnu poruku...


Komadi nakita koji na prvi pogled deluju obično, ali na drugi pobuđuju zanimanje i izdvajaju se iz mase - takvi su uvek u centru naše pažnje. Takav je minimalistički nakit sa tajanstvenim porukama koji izrađuje Beth Macri, takav je the mood ring, a ne odstupa ni jedan poseban privezak za sunčanje. Privezak koji u ovom tekstu ima glavnu ulogu takođe je povezan sa najsjajnijom zvezdom, ali na drugačiji način.



Naime, on izgleda kao klasičan, okrugli privezak, većim delom providan, stvoren od stakla i metala. Njegova prednost je u tome što se lako uklapa uz bilo koji vaš autfit. Međutim, magija nastaje kada se izloži suncu. Tada su na njemu vidljive sve dugine boje, a jednobojan privezak postaje šaren i podseća na radost iz detinjstva koju smo svi doživljavali kad god bismo na nebu videli dugu posle kiše.


Naravno, nije čitava filozofija u tom šarenilu. Raznolikost boja podseća na raznolikost šansi koje nam život daje, kombinaciju srećnih i tužnih dana, neuspeha ali i velikih pobeda. Dakle, jedna lepa poruka i podsetnik koji nam je svima povremeno potreban. Iza Solar Spectrum priveska stoji i humanitarna akcija - polovina prihoda koji dolazi preko onlajn prodaje donira se organizaciji The Trevor Project. Ova grupa ljudi bavi se prevencijom samoubistava kod mladih i LGBT osoba. 

Follow Us @get_sparkly