Jan 17, 2018

PRSTEN KOJI PRORIČE UDAJU?

Kad dobijete verenički prsten to bi trebalo da znači da ćete se, ako sve bude u redu, uskoro udati. Kada dobijete venčani prsten to je već to (osim ako se tokom ostatka ceremonije ne dogodi nešto dramatično i potpuno nepredviđeno). Ali, ako ni jedan ni drugi nisu ni na vidiku kako pobogu da znate kad ćete stati na taj čuveni ludi kamen? Postoji prsten i za to!




Stoga, ne padajte u depresiju - ima rešenja! Bar tako kažu narodna verovanja. Naime, tuđa burma, konac i čaša do pola napunjena vodom mogu da pomognu. Vežite prsten koncem i spustite ga tik iznad vode. Sačekajte da vam se ruka smiri i burma se sama zaljulja na koncu. Prsten će lagano udarati u ivice čaše, a broj udaraca označava koliko ćete godina imati na dan venčanja. Dakle, vrlo jednostavan postupak i istovremeno prilično zabavan (posebno ako prsten udara i udara i udara ili se uopšte ni ne zaljulja).


Polovina Get Sparkly tima imala je ovo iskustvo, ali se ne seća kakve je informacije dobila, pa ni da li su se ispostavile kao tačne. Sve u svemu, kao što vidite, nakit ne služi samo kao ukras, već i za predskazivanje budućnosti.

Šalu na stranu, da li ste se vi ovako igrale tokom tinejdžerskih dana? Javite nam vaša iskustva!


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly