May 3, 2018

SAVRŠENA LETNJA ZAFUL WISHLIST-A

Iako je zvanično proleće ne možemo se oteti utisku da je leto već stiglo. Visoke temperature nas provociraju da posegnemo za letnjom garderobom i da već razmišljamo o kupaćim kostimima. Na umu imamo i letnje komade nakita među kojima preovladavaju vesele kićanke i jarke boje i možda po koja nanogica. Da li je početak maja pravi trenutak da se napravi Zaful letnja lista želja? 


Haljine

Kada su u pitanju haljine i ovog leta dajemo prednost laganim materijalima, tankim bretelicama i možda po nekom karneriću. Čini nam se da smo kao nikada do sada slabe na romantične modele koji naglašavaju ženstvenost a ostavljaju prostora za opuštenost. U glavi nam je uvek i praktična strana da prednost imaju haljinice koje lako možemo transformisati iz dnevne u noćnu varijantu. Da li već pakujete kofere? Mi da, i želimo da u njima bude malo komada, ali da svaki može biti nošen na više načina.


Shop it here:



Shop it here: 


Shop it here: 

Kupaći kostimi

Ono što smo shvatile je da je veoma teško pronaći kupaći koji će istovremeno i dovoljno pokriti i dovoljno otkriti. Vrlo često smo nailazile na High Cut bikinije zanimljivih dezena i  sa veoma simpatičnim gornjim delom ali smo odustajale u poslednjem trenutku jer nam takav donji deo nije ulivao poverenja. S druge strane izgleda da ćemo zauvek biti fanovi top gornjih delova, jer nikako nismo ljubitelji linija od sunčanja. Omiljeni dezeni trenutno? Voćke, cvećke i tufne!


Shop it here: 



Shop it here: 

Shop it here: 

Nakit

Kakav nakit volimo ovih dana? Rekle bismo vam nešto zanimljivo ali je istina da smo mi prilično dosadne u svom izboru. Lagani lančići u nizovima od 3-4, alke i to one deblje ili dopunjene privescima i kićanke. Čini se da će se ovog leta malo ponoviti priča od prošlog, jel da? Ali i to je potpuno u redu, jer mi smo tu prošlogodišnju priču itekako volele. Pa ne škodi da je čujemo još jednom...

Shop it here: 


Shop it here: 

Shop it here: 

Da li imate favorita na našoj Zaful wishlist-i i šta biste vi odmah nosili?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly