Feb 13, 2018

PEPITO DEZEN ZA DAN LJUBAVI (GAMISS REVIEW)

Kada smo dobile ponudu da sarađujemo sa sajtom Gamiss nismo bile u potpunosti sigurne šta da očekujemo. Sajt je izgledao mladalački, urbano, a široka ponuda se prostirala od odeće, nakita, modnih dodataka do potrepština za kuću i baštu. Ipak, smo odlučile da okušamo sreću sa Gamiss Valentines Day 2018 Sales, kako su to lepo nazvali predstavnici ovog sajta. 


Ono što sam ja odabrala sa sajta su rolka haljina, duži sako sa popularnim pepito dezenom i jednu slatku, manju torbu. Za nešto manje od mesec dana na moju adresu su stigla 2 od 3 proizvoda, odnosno torba je još uvek negde u putu, s obzirom da je otpremljena posebno. U međuvremenu je sako rasprodat na sajtu.

Što se kvaliteta tiče, na prvu se možete razočarati ali kada ipak bolje pogledate shvatićete da ste dobili upravo ono što vidite na slici. A tako je sa svim kineskim sajtovima, zar ne? Kupujemo izgled odeće, a ako uz to dobijemo i kvalitet, super. 

Sako je od tanjeg materijala, odnosno ne od debljeg, vunenog materijala koji očekujete od pepito dezena. Sam dezen je neka vrsta štampe i prilično je bled, toliko da je uživo nešto između sive i teget boje. Veličina je savršena, kroj odličan. Kada bi i materijal bio takav, ovaj sako bi mogao da parira onima iz Zare. 

Rolka haljina je obična rebrasta haljina sa rol kragnom. Ipak, teško da je možete nositi kao haljinu, ako ispod ne obučete suknjicu ili makar šorc jer je prozirna kada se stoji naspram svetlosti. 

Utisci o torbi će biti dodati. 



Shop here: 

Haljina OVDE
Sako (sličan) OVDE
Torba (coming soon) OVDE

Ukoliko se odlučite za kupovinu na sajtu obavezno upotrebite kod: GamissChen i ostvarite 10% popusta 





Da li ste naručivali sa Gamiss sajta i kakvi su vaši utisci?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly