Dec 4, 2017

NAKIT SA KOJIM ĆETE SE PONOVO ZALJUBITI U PRAZNIKE

Da li ste spremni za praznike? Ustvari, spremni ili ne, oni su već tu i umiljatim glasom nas zavode kroz boje, oblike, mirise. Kada na sve to dodamo i malo snega, eto ti super zabave i sjajnog početka najradosnijeg (kako ga nazivaju u novogodišnjim reklamama) perioda godine. Kada je u pitanju praznični nakit prvo, naravno, mislimo na šljokice, sjaj i štras, ali možda je vreme da kraj ove godine bude malo drugačiji i da odaberemo nakit koji nas vraća u detinjstvo. 




Magične male pahuljice su idealan motiv koji možete nositi tokom čitavog decembra i januara. Tako ćemo biti u skladu sa divnim periodom godine, a to neće biti previše upadljivo i šareno. Ovako male minđuše se lako kombinuju i sjajan su način da te zahvati malo praznične euforije (Nakit Mint).


Ostajemo kod istog motiva, ali ne i kod iste vrste nakita. Ovog puta pahulje nosimo na narukvicama. Iako je minimalizam naše sigurno tlo, ovog puta malu prednost dajemo šarenolikoj varijanti, u božićnim bojama. I dok bi ove boje na minđušama bile nešto što sagovornik prvo primeti, na narukvici su one upravo način da se sagovorniku skrene pažnja na nakit (Margot Jewellery). 


Čini se da je i H&M ove godine više u novogodišnjem raspoloženju nego prethodnih. Gotovo dva meseca unapred počeli su sa predstavljanjem nakita sa prazničnim motivima pa se slobodno može reći da su donekle poslužili kao inspiracija mnogima koji ručno izrađuju nakit. Prstenje sa ovim motivima je možda i naš favorit kada je u pitanju ovaj jako upečatljiv nakit. Priznaćete da zeleno-crveno-zlatni nakit nije za svakoga tako da bi ovakvo prstenje bilo idealno za sve koji ne žele da direktno u lice sagovornika bace praznično raspoloženje, lakši su za nošenje i kombinovanje, a reklo bi se da se H&M potrudio da budu suptilni i kada ih kombinujete (Nakit Jelenica).


Naravno, praznici ne mogu proći ni bez minđušica. Ovakve slatke i jednostavne minđuše su divan način da obradujete devojčice koje vole nakit, ali nećete pogrešiti ako same sebe častite jednim divnim parom. Ipak, ako niste potpuno sigurne da ćete posle par nošenja zaista i nositi ove komade, imajte na umu da uvek, sasvim lako možete ovakav nakit transformisati u dekoraciju. Razmišljajte šire i teško da ćete odoleti prazničnom nakitu (Pearlandshine Jewelry).


Ipak, uz malo veštine možete se i sami upustiti u eksperimentisanje i uz odgovarajući privezak napraviti svoj mali praznični nakit. Duža ogrlica sa jednim od privezaka ili možda narukvica su dobar način da u novu godinu uđete sa pravim detaljima. Ili, šta mislite da malo prilagodite trendi alke sa priveskom pa da umesto krstića na primer stavite Sneška ili jelku? Prepustite se mašti, jer praznici tome i služe... Zar ne? (Piccolino Repro)





Da li vas je već zahvatila praznična euforija?
Koji je vaš favorit sa naše liste?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly