Oct 22, 2017

TRENDI NAKIT KOJI MORATE UGRABITI ODMAH

Sa Zaful sajtom smo se već upoznale i za sigurno znamo da je nakit sa ovog sajta definitivno kvalitetniji u odnosu na bižuteriju sa drugih, sličnih sajtova. Posebno je bitno da ovaj nakit ne gubi svoju boju, urađen je od materijala zadovoljavajućeg kvaliteta i za one posebno osetljive, nema neprijatnog metalnog mirisa. To je ono što smo utvrdile pri prvom susretu sa Zaful nakitom i što je bilo dovoljan razlog da još jednom prelistamo njegovu ponudu. 



Iako o uslojavanju ogrlica pišemo gotovo od početka postojanja Get Sparkly-ja, čini se da ono nikada nije bilo popularnije nego sada. Ono što je posebno savršeno kod ovakvih lančića je što će vas kod njih sačekati samo jedno kopčanje, a dobićete čak 3 ogrlice. I bićete stilizovani bez imalo muke i razmišljanja. Dobar bralet i košulja koja će biti tek privezana, a ne zakopčana su gotovo must have uz ovakav lančić. (Rhinestone Moon Leaf Pendant Layered Necklace, 3.54 $)

Ukoliko barem malo razmišljate kao mi, onda ste svesne da nam se približava doček nove godine. Sasvim u skladu sa tim, prazničnim delom godine je i ovaj čoker kome nismo mogle da odolimo a da ga ne udenemo u našu listu. Istini za volju, cena mu je malo iznad cene prosečnog kineskog komada nakita, a nije ni nešto što ćete moći da nosite stalno, ali budimo realni... Zar ga nećete poželeti ako vam kažem da ga zamislite uz satensku slip haljinu smaragdno zelene boje? (Geometric Rhinestone Wide Choker, 10.49$)

Ako pratite naš instagram profil, znate da je sličan model minđuša već neko vreme naša omiljena stvar (alke na lancu), međutim mislim da su ove, srcolike na našoj listi želja, mnogo guže i mnogo pre nego su otkrivene na Zaful sajtu. Ove minđuše vam pružaju sve što je u ovom trenutku aktuelno, imaju zlatne perle, viseće su, radi se o takozvanom 'door knocker' modelu, a ako već ulazimo u detalje... Ko bi i zašto odoleo srcu? (Hollow Out Heart drop Earrings, 3.81$)

Minđuše neobičnog oblika su dobrodošle, ali su minđuše neobičnog oblika sa biserom još draže. Svi znamo da su biseri jedan od najklasičnijih elemanta u nakitu, međutim svaki neobičan obrt na ovu temu je nešto zbog čega ih želimo odmah i sada. I priznajemo, damsku bisernu ogrlicu ne bismo umele da nosimo ali ovako nešto... veliko da! (Hollow Out Faux Pearl Stud Earrings, 4.15$)
Priznajem da mi nije baš najjasnija logika zbog koje se ove duge biserne minđuše na Zaful sajtu prodaju u setu sa još tri čokera, međutim prilično je dobra pogodba za tu cenu dobiti tri ogrlice koje međusobno možete kombinovati ili nositi odvojeno i minđuše. Ipak, naglasak stavljam na minđuše koje su trenutno jako aktuelne. Počelo se od modela u boji, prešlo na zlatni, a sada se vrlo često može videti baš ovakav, biserni. (Rhinestone Faux Pearl Sequins Jewelry Set, 6.20$)

Ukoliko odlučite da neki od ovih komada nakita poručite sa Zaful sajta obavezno iskoristite kod i bićete iznenađeni popustom koji se krije iza njega, 

surprise code: ZFEN

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly