Jun 17, 2017

KERV - PRSTEN KOJIM SE PLAĆA

Odavno je nakit polako počeo da zauzima mesto sredstvima za komunikaciju, samoodbranu i brojanje potrošenih kalorija, alarmima i daljinskim upravljačima. Siren ring je tako počeo da štiti žene od napasnika, a Ring Zero da pomaže u upravljanju kućnim uređajima. Bilo je samo pitanje trenutka kad će na scenu stupiti KERV - prsten za bezkontaktno plaćanje. 


KAKO IZGLEDA?

Proizvodi se u 14 različitih kombinacija boja - osnovne boje (bela i crna) uklopljene su sa žutom, narandžastom, plavom, ružičastom i zelenom. Napravljen je od keramike koja je otporna na vodu i ogrebotine. Forma je jednostavna, pogodna kako za muškarce, tako i za žene, a nudi se i više različitih veličina. 


ČEMU SLUŽI?

Da učini život jednostavnijim i oslobodi vas novčanika, torbi, kartica i novčanica koje morate da teglite sa sobom kad god postoji šansa da ćete nešto po gradu morati da platite. Može da se upotrebi svuda gde postoji mogućnost za MasterCard bezkontaktno plaćanje karticama. On ne mora da se puni, niti uparuje preko blututa, tako da vam mobilni telefon nije potreban za funkcionisanje ovog prstena. Naravno, može se uključiti i isključiti po potrebi, a može vas i obaveštavati o svim transakcijama.



Kako vam se čini Kerv?

Šta bi, po vašem mišljenju, mogla da bude sledeća novina u svetu pametnog nakita?



4 comments:

  1. Nisam čula prije za ovaj prsten, ali sam uživala uz tvoj post. Čudan li je taj prsten. Sjajno napisano draga!☺

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Tada se verovatno vraćamo klasičnim sredstvima plaćanja. :D

      Delete

Follow Us @get_sparkly