Mar 27, 2017

DRESSLILY PRSLUK ZA PROLEĆNE ŠETNJE

Od trenutka kada postanete mama, praktičnost dobija jednu novu dimenziju i mnogo višu poziciju na listi najvažnijih karakteristika odeće. I zaista, u tim danima kada je beba prioritet No.1 jako vam je važno da nosite praktične i udobne stvari - nešto što se da brzo navući, neće se tako lako izgužvati, ima džepove za brojne sitnice koje dolaze u paketu sa bebom i što, najzad, služi svrsi. Upravo je takav Dresslily punjeni prsluk sa kapuljačom, idealan za prolećne šetnje mama sa bebama.


Dresslily mantil - ogrtač već smo vam pokazale, kao i minđuše sa ovog sajta. Baš kao i oni, i prsluk je pokupio naše simpatije. Zašto?

Najpre, cena je 16.39 dolara, što je oko 1 900 dinara.Veličina apsolutno odgovara onoj koju sam naručila, a s obzirom da to nije slučaj sa svim kineskim sajtovima, prijatno sam iznenađena. Zatim, ovaj tamnozeleni komad odeće je punjen, ali nije predebeo. Budite sigurne da se u njemu nećete osećati kao burence (mnogo mama se ionako tako oseća neposredno posle porođaja). Dakle, nije nezgrapan i težak, već taman toliko debeo da vam u njemu bude prijatno toplo tokom svežih dana. Ima i kapuljaču za slučaj kiše ili jakog vetra i kopča se skroz do brade, tako da sasvim dobro štiti od hladnoće.



Džepovi su gotovo sakriveni i imaju sopstvene male rajsferšluse. Nisu baš ogromni, ali svakako služe svrsi. Sam prsluk je pedantno sašiven, za razliku od brojnih odevnih predmeta koji se mogu kupiti kod Kineza. Na njemu se ništa nije promenilo, još manje pocepalo/otpalo posle pranja. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljna njim. Tome u prilog govori činjenica da ga stalno nosim - dok šetam bebu, kad idem do prodavnice, pa i po kući dok obavljam najrazličitije poslove jer me ne sputava ni na koji način. 
Ako i vi želite da pazarite ovaj prsluk zgodan za sve prilike i neprilike, nađite ga OVDE.





2 comments:

  1. Ovaj prsluk je idealan i za jutarnje trčanje. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itekako! Eto kako će mi prsluk poslužiti kao motivacija da poradim na kondiciji. :)

      Delete

Follow Us @get_sparkly