Jan 23, 2017

NOVE NIJANSE GOLDEN ROSE TECNIH KARMINA (recenzija)

Golden Rose tecni karmini privlace paznju (blogo)javnosti od same svoje pojave na nasem trzistu. Osim po pristipacnoj ceni izdvojili su se i po svom kvalitetu zahvaljujuci kome ih svrstavaju u kategoriju najboljih. Da li su zaista tako dobri?


Golden Rose novu godinu zapocinje uz 5 novih nijansi, iako su one do nas stigle na samom kraju prosle/stare godine. 3 nude, jedna egzoticna crvena i jedna prava boja vina su dokaz da ovaj turski brend osluskuje zelje kupaca koji sada umesto da kombinuju dve, idealnu boju dobiju iz jedne boce/tube. I to samo u jednom sloju. Broj 15 u startu proglasavam omiljenom zimskom nijansom i bojom za kojom se prvo poseze kada se zeli 'vamp' izgled. Opasno, mocno, zavodljivo, omiljeno.
 
Imate li iskustva sa tecnim karminima? Ne? Onda nemojte da napravite pocetnicku gresku i da posle prvog sloja nastavite sa mazanjem i premazivanjem. Sa svim ovim nijansma punu boju dobijate posle samo jednog sloja. Sa vise od jednim slojem mozete dobiti samo kontraefekat. Pogotovo sa najtamnijom nijansom. To ce posebno biti primetno kada pri kraju veceri boja pocne da bledi. Deblji sloj ce biti tamniji a tanji bledji i onda to nece biti lepa slika. Znaci zakljucak: jedan sloj je dovoljan.
Postojani su. Veoma. Legenda kaze da su tragovi testiranja na mojoj podlaktici bili primetni i posle nedelju dana. I pored tusiranja, pranja, ribanja. Sa usana cete ih ipak skinuti lakse, pogotovo uz pomoc proizvoda na bazi ulja.
Mirisu na vanilu. Dovoljno. Kupljeno.
Aplikator je precizan i olovka skoro da nije potrebna za oivicavanje i precrtavanje usana. Ne zaboravite da je prilicno tesko ispravljati eventualne greske pa je ovakav blago pljosnati aplikator odlicna pomoc.

Tecni ruzevi su poznati po tome da isusuju usne. Kratko o mojim usnama - suve ali nikada sa ispucalom kozom, jer opsednuto svuda (na)nosim labelo. Ipak sa ovim ruzevima nisam imala probema sa neprijatnim zatezanjem , cak sta vise ruz fino popuni sve borice na usnama pa je boja potpuno ravnomerna

Suse se prilicno brzo. Ukoliko niste vesti sa aplikatorom moze delovati da je susenje prebrzo, ali kada 'opustite ruku' shvaticete da u tri poteza nanosite karmin koji stoji citavo vece. A to je nekada najbitnije.


Nove nijanse:
15 - prava boja vina. Ovu boju bih opisala kao ni braon, ni bordo, ni ljubicasta vec sve to zajedno. Idealan je za edgy look i jedna od onih nijansu koje prosto vape za dobrim cokerom oko vrata. Mracna ali mocna boja koja menja svoje lice u zavisnosti od sminke, boje koze, tena, odece, nakita.
14 - ja bih ovu boju opisala kao crvena sa zacinom. Znate ono kada cujete za cokoladu sa biberom ili sa ljutom papricicom, ovo je crvena sa narandzastom koja se probija iz skrivenih uglova.
17 - nude nijansa sa rozim tonovima. Nezna je i zenstvena boja koze koja bi po mom misljenu mogla da bude mladja ruz sestra divne boje Color Expert laka za nokte u broju 9.
16 - topla latino nude nijansa.  Mozda je neobicno boju ruza opisati kao 'latino' ali ova boja ima tu neki letnju toplinu, preplanulost. Nesto u njoj zvuci kao Dzenifer Lopez. Uz moj ten izgleda kao jedna od onih balansiranih nude nijansi koja je dovoljno nude da dobro pase zimi, ali nece izgledati bledo ni kada potamnim tokom leta. To je to!
13 - broj 10 ali bolja. Kada su se pojavili ovi ruzevi kod nas svi su pricali o nijansi 10, kojoj ipak falilo malo topline koju su nadoknadjivali kombinovanjem sa drugim nude nijansama.  Sada smo dobili to, samo jos bolje. Za moj ten je idealna za naglasavanje centra usana, ombre ili onda kada zelim da naglasak stavim na oci. Neke moje drugarice su pomislile da ovo i jeste broj 10, dok se nisu nasle jedna pored druge i onda je jasno... Ova boja je nosivija ili kao sto rekoh - 10 ali bolja.

Na kraju treba reci da su sve boje pravi kameleoni kod kojih u zavisnosti od odece, sminke, tena, boje kose mogu do izrazaja doci skriveni tonovi ili podtonovi. Zbog toga su savrseni za kombinovanje i eksperimentisanje, a na prilicno jedinstven nacin izgledaju razlicito na razlicitim osobama. Ova godina je pocela u divnim bojama, vase je samo da odaberete omiljenu... Mi vec imamo svog favorita...

ŠTA: GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK
ŠTA RADI: TECNI KARMIN KOJI SE NA USNAMA SUSI MAT
GDE KUPITI: SVE INFORMACIJE O PRODAJNIM MESTIMA MOZETE PRONACI NA SAJTU DISTIBUTERA
CENA: 430-450 DINARA

1 comment:

  1. Odlican prikaz! Pogotovo mi se svidja ovo poredjenje 13-ke i 10-ke. Hvala puno!

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly