Jan 28, 2017

DRESSLILY MINĐUŠE - SJAJ ZLATA I BISERA

Dresslily.com je sajt sa kojim smo se slučajno susrele. Ovo kinesko onlajn mesto za šoping ne nudi samo odeću, obuću i modne dodatke, već i pregršt predmeta u kategoriji home (poput ćebadi, opreme za pse, sitnica za kupatilo, igračaka, pa čak i pribora za pecanje). Takva raznovrsnost ubrzala nas je u nameri da isprobamo poručivanje sa ovog sajta. Prvo mesto među naručenim stvarima zauzele su, naravno, minđuše i to u kombinaciji zlata i bisera.




Cena ovih Ball shape disc alloy earrings je 1,37 dolara ili oko 160 dinara.  Više nego pristupačno za komad nakita koji ima jednostavnu, nikad prevaziđenu formu. Ovakav par nameće kao fantastično rešenje za brojne prilike kada sa nakitom želite da igrate na sigurno. 

Uživo izgledaju mnogo bolje nego na sajtu. Prečnik dela minđuše u boji zlata je oko 1cm, dok je "biserna" loptica za nijansu veća. Dolaze sa stoperima u boji zlata koji minđuše drže čvrsto na mestu. 
Na mojim ušima ovi komadi nakita nisu izazvali nikakve reakcije. Lagane su, pa ne opterećuju uvo, niti imaju neprijatan miris. Zaista nemam šta da im zamerim.

Poručivanje sa sajta Dresslily.com je jednostavno. Za takozvani flat rate shipping ne plaća se poštarina, a poručeno stiže za 15 - 30 dana. Ipak, kurrirska služba je nama po isporuci naplatila oko 300 dinara za čitav paket koji je sem nakita uključivao i par komada odeće. 





No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly