Dec 29, 2016

IGRAJTE NA SIGURNO: STEJTMENT MINĐUŠE TOKOM SEZONE PRAZNIKA

Tokom novogodišnjih praznika sve mi želimo da budemo zvezde večeri, da se okreću za nama i da nas upamte. Zato ostavite sa strane popularne chokere, koje će verovatno nositi svaka druga devojka na zabavi, i ponesite dobre, stare stejtment minđuše.

Zašto se ipak/opet vratiti stejtment minđušama? Zato što ćete blistati sa svakim svojim pokretom i iz svalog ugla, s obzirom da drugi komadi nakita mogu biti u nekom trenutku skriveni od pogleda ali ne i upadljive minđuše. One se kreću onako kako se krećete vi i naglašavaju vaše crte lic. Naglasak će tokom čitave večeri biti samo i iskljičivo na vama.

Stejtment minđuše ne morate birati samo za zabave i uz haljine. Porodične večere i okupljanja ili ćaskanje sa prijateljima uz kafu su idealne praznične prilike da ponesete stejtment minđuše uz rolku ili džemper. Izgledaćete idilično kao na savršenim slikama sa Instagrama ili Pinteresta. Tokom zime su uši najslobodniji deo tela koji možete ukrasiti. Iskoristite to.
Pod stejtment minđušama ne treba podrazumevati samo viseće, velike, kristalne. Stejtment su i alke i dvostrane minđuše, pa čak i one minimalističke. Stejtment je svaki komad nakita koji čini da budete primećeni, privlače pažnju i služe kao povod za ragovor koji će sigurno započeti onim 'gde si kupila minđuše'.

Odlučite za sigurno ali efektnu opciju koja vas sigurno neće izneveriti. Blistaćete apsolutno i sigurno, a uz pravi odabir neće te izgledati kao većina. Neka se magija praznika prenese i na nakit.



No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly