Sep 21, 2016

7 ODEVNIH KOMBINACIJA KOJE DOKAZUJU DA SU OGRLICA I ROLKA SAVRŠEN JESENJI SPOJ

Jesen je već tu, a sa njom nam je stiglo i bezbroj mogućnosti za kombinovanje gotovo nespojivih komada odeće, nakita i modnih dodataka. I mada bi većina na pomen rol kragne prvo pomislila na izbegavanje ogrlica i traganje za idealnim prstenjem, narukvicama, satom ili minđušama u praksi je rolka itekako dobar saveznik ogrlicama. Od chokera do minimalističkih lančića. 


Ove godine apsolutni hit su, svakako, choker ogrlice koje smo mudro prenosili iz sezone u sezonu. Na prvi pogled je možda delovalo da po završetku leta prolazi i njihovo vreme, ali je istina da ih itekako možemo preneti i u hladniji period godine. Ukoliko se odlučite za kragnu koja potpuno prijanja uz vaš vrat metalnu ili kožnu ogrlicu možete poneti preko nje i tako napraviti efektan zaokret u svom stajlingu. 

Ako ste, međutim, fan svedenijih varijanti možete pratiti primer Olivije Palermo koja se tokom Nedelje mode u Njujorku više puta pojavila sa metalnom collar ogrlicom koja je provirivala preko njene kragne. Ne možemo se oteti utisku da je ovaj suptilan komad nakita na specifičan način zaokružio njenu divnu pojavu i odevnu kombinaciju. 

Nasuprot ovoj ogrlici, Oliviji nije strano ni kombinovanje rolke sa dominatnom stejtment ogrlicom. Rolke su vrlo često jednobojne, a najčešće crne, pa je samim tim nakit odličan način da se unese malo boje i dinamike. Bez problema ovde možete odabrati najveću, najupadljiviju ogrlicu koju imate i izgledaćete baš kao da vas je stilizovala neka od ovih zvezda uličnog stila. 

Lanac, tanji ili deblji, kao i uslojavanje ogrlica su takođe neki od načina na koje možete začiniti vašu rolku, ali ono što je najbitnije je da se možete prepustiti svom instinktu i stilu i uživati u kombinovanju rolke sa svojom omiljenom ogrlicom. Ne posmatrajte jesen kao ograničavajući faktor već kao vreme kada se možete igrati kroz slojeve. A ukoliko niste spremni za izazov, pred vama je 7 odevnih kombinacija koje će vas ubediti da se upustite u avanturu. 









No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly