Jun 28, 2016

GLAMUROZNO I TRENDI: CHOKER OGRLICE SA KOJIMA ĆETE BLISTATI NAJLEPŠE

Choker ogrlice vam mogu delovati kao odličan komad nakita koji će trendi i svakodnevnim odevnim kombinacijama dati urbanu notu, ali neretko ova vrsta ogrlice može biti i pravi glam dodatak. 


Kreativne mlade dame nisu dozvolile da se najveći hit za leto 2016 u njihovoj ponudi nađe na dosadan i već viđen način. Odlučile su da se poigraju kristalima i da ponude najgamuroznije što se od ovog nakita može tražiti. I mada bi na prvi pogled ovo bio nakit za posebne prilike, svaka od njih svojim instagram profilom nas podseća da njihov način možete nositi i na novi trendi boho način. 

Milena Marić Nakit


Niko ne razume boho glam kao lepa Milena Marić. I mada je njen rad fokusiran na ukrase za kosu ova multitalentovana glumica rado eksperimentiše sa svim vrstama nakita pa ne čudi što se na najsavršeniji način poigrala dizajnom choker ogrlica. Neobična forma sa kristalima u glavnoj ulozi čine da ova ogrlica bude vaše tajno oružje za vreli letnji glamur. 



M Jewellery Box

Ukoliko bismo zamislili dnevnu glam varijantu choker ogrlice ukrašene kristalima ona bi definitivno izgledala ovako. Ova kreativna Bosanka u svojoj ponudi ima nekoliko varijanti choker ogrlica međutim mnoštvo kristala na ovom modelu čini da se on izdvoji kao besprekoran balans između jednostavnog i efektnog.  



Nina nakit

I mada ostajemo na teritoriji Bosne nakit koji stvara Nikolina Miletić dostupan je kupcima širom sveta. Ogrlica pastelno plave osnove, u popularnoj serenity nijansi lako bi mogla da pronađe mesto i u smelijim poslovnim varijantama tako da svedenost stila bude razbijena suptilnim kristalnim sjajem. 



Tribal accessories

Od razigranih boja do kristalnog sjaja... Tako bi ukratko mogao da se opiše balans između njenog prepoznatljivog stila i novog trenda u njenog interpretaciji. Slučajno ili namerno, sa choker varijantom je svoje konce i kićanke ostavila po strani i eksperimentisala sa kristalima koji se u gotovo  floralnoj formi simetrično privijaju uz vrat. Pravi stejtment za letnje večeri 2016.


Follow Us @get_sparkly