Dec 19, 2015

URADI SAM: Jednostavne choker ogrlice za doček nove godine

Jedan od komada nakita u koji smo se bezrezrevno zaljubili ove sezone je choker ogrlica. Društvene mreže koje neminovno diktiraju trendove su nas uverile da je ova vrsta ogrlica odlična za jesen i zimu jer će kao komad koji prijanja uz vrat uspevati da dođe do izražaja i uz džemper i uz dekolte. Upravo u drugoj varijanti se nameće kao dobar izbor za predstojeći doček nove godine. Međutim, kao i uvek dosada svi koji bi da se mirne glave prepuste ovom trendu nailaze na problem manjka ponude. Baš zbog toga potražile smo tutorijale zahvaljujući kojima ćete u par lakih poteza uspeti da sebi priuštite nakit koji mnoge trendseterke već uveliko nose. 

Tri jednostavne ckoher ogrlice idealne su kao spas u poslednji čas jer za svaku od njih vam neće trebati više od 5 minuta. S druge strane ovi tutorijali su dobra osnova za doradu, obradu i dodatno ukrašavanje kojim možete dobiti više personalizovane modele koji će oslikavati baš vaš stil. Tako u prvom tutorijalu umesto lanca možete koristiti štras, akrilne perle, ili možda jednostavan privezak na centralnom delu. Sada su posebno popularne ovakve ogrlice sa katancem (o, da!) u središnjem delu te bez imalo muke možete biti u korak s ovim trendom. U trećem tutorijalu možete sem bisera staviti i druge perle u zlatnoj, srebrnoj ili bilo kojoj drugoj boji koja ide uz vaš stajling. 

A photo posted by Anabela (@anabelci) on

1. Balmain inspired


2. U poslednji čas


*u nekim prodavnicama repromaterijale videle smo manje i tanje kaišiće predviđene za izradiu satova koji mogu biti idealni za ovakvu varijantu chokera.

4. Chanel inspired










Follow Us @get_sparkly