Dec 5, 2015

Sofisticirana narukvica koja skriva gumicu za kosu

Verovatno je svima već dobro poznat koncept simpatičnih šarenih narukvica-gumica za kosu zahvaljujući kojima sigurno nećete morati više da razmišljate o ovom u nekim trenucima tako bitnom delu života svake devojke. Međutim, koliko god da izgledaju zabavno i one svedenijih boja su i dalje elastična tkanina vezana oko ručnog zgloba koju će svi primetiti. Šta ako postoji nešto što izgleda kao narukvica, jeste narukvica a zapravo jedan njen deo predstavlja gumicu za kosu? Pitaćete se zašto je bitno uopšte da gumica za kosu oko ruke bude baš potpuno neprimetna? Zaista nije bitno, ali je uvek zanimljivo otkriti komade nakita koji su više od toga. Upoznajte BiterSweet, koncept koji će zauvek dati odgovor na ono žensko pitanje 'Da li imaš gumicu za kosu?'.



Shireen Thor je kao i svaka žena bila svesna toga da nošenje gumice za kosu oko zgloba ne izgleda nimalo lepo, posebno na fotografijama, a osim toga podeća da one mogu štetiti cirkulaciji i ostavljaju ružne crvene znakove na koži. Baš zbog toga rešila je da zajedno sa svojim suprugom kreira nešto što će izgledati sofisticirano i istovremeno rešiti problem sa kojim se sigurno srela svaka žena. 

Ova narukvica na prvi pogled izgleda kao otvorena "grivna" koja u središnjem delu ima udubljenje u koje može stati bilo koja, klasična gumica za kosu srednje veličine. Sama narukvica je metalna  i može biti izrađena od nerđajućeg čelika, srebra, ružičastog i žutog zlata. Što se tiče gumice to je ipak stvar izbora i zaista može biti bilo koje boje, međutim pozadina od dragocenog metala čitavoj celini daje jedan novi, moderniji i svakako ozbiljniji izgled. 







Follow Us @get_sparkly