Dec 11, 2015

Najzanimljive kutije za vereničko prstenje koje ste IKADA VIDELI

Neverovatno je u koliko se pravaca svakim danom razvija magična priča o darivanju vereničkog prstenja. Pomislite samo na to koliko je našim dekama bilo nebitno da li će uošte zaprositi naše bake i kako je našim bakama jedina muka oko venčanja zapravo bila da ne ostanu usedelice. Tu su i ugovoreni brakovi, koji su i dalje aktuelni u nekim zemljama, gde se ne zna ni identitet budućeg partnera, a kamoli njegove želje i sklonosti. Nasuprot ova dva primera, postoje muškarci koji se istinski trude da nađu kreativne načine za prosidbu i  personalizaciju svaki njen detalj. Toliko da se nabavljaju izuzetne i originalne kutije (ili pak neka druga alternativna mesta) u kojima će verenički prsten izneti pred svoje izabranice. Izdvojile smo neke od najinteresantnijih primera ovakvih domova za vereničko prstenje.



The Model Maker je sajt jednog arhitekte i dizajnera koji, pored igrački i sličnih sitnica, pravi i nesvakidašnje kutije za prstenje. Veoma su realne i uglavnom stvarane po uzoru na crtane filmove ili bajke, te su se tako oživeli simpatičan robot Wall - E, Rapunzel, lik iz dela "Alise i zemlje čuda"...










Naravno, širom interneta ima i drugih talentovanih dizajenera ovakvog tipa kutija. Tako su u nečijoj mašti nastali domovi za prstenje obećanja za sve devojke koje obožavaju Harija Potera, ali i one koje uživaju u monopolu.


Neobična kutija za prstenje je i ova, koja u prvi mah deluje kao da je prazna. Ipak, povlačenjem trake otkriva se njen tajni stanovnik - verenički prsten u punom sjaju.




Zanimljivo mesto za sakrivanje vereničkog prstenja je i ova kutija koja se otvara na isti način kao i mnogo modernih dečijih knjižica.

Za one koji nemaju ništa protiv kutije koja će da snimi prosidbu, tu je Ring Cam, ali valja imati na umu da čak i najobičnije drvene kutije mogu biiti divan izbor kada je reč o ovakvoj posebnoj prilici. Ma da se ne lažemo, i obična kutija od šibica u rukama majstora postaje idealno rešenje.








Follow Us @get_sparkly