Nov 22, 2015

Jedna muška narukvica sa 29 ALATA

Najzad jedna narukvica za sve zaklete Balkance! Tačno je da ima muškaraca kojima nisu strane kožne narukvice, ali na radost svih onih koji nisu naklonjeni nakitu, stigao je jedan komad koji definitivno nema samo estetsku stranu. Narukvica "Leatherman Tread" namenjena je svim momcima veštih ruku koji žele pravi alat oko zgloba. Iako čudno zvuči, zaista se radi o više različitih alata za svakodnevne poslove koji su sklopljeni u jednu narukvicu. O čemu se tačno radi?



Čak 29 alata iskombinovano je u ovu metalnu narukvicu koja izgleda poput ručice za sat, ističu na sajtu proizvođača. Istine radi, nije u pitanju baš 29 različitih alata - ima na primer više šrafcigera koji su od pomoći za šrafove različitih veličina. 



To ipak ne umanjuje zanimljivost ovog ukrasa. Pored šrafcigera, Leatherman (koji inače proozvodi baš alat, ne nakit) nudi i neku vrstu sečiva za plastiku, otvarač za boce, alat za zavrtanje, pa i onaj kojim se lako može izvaditi kartica iz nekih modela telefona...Jedan video vrlo dobro pokazuje koje su sve njene mogućnosti.


Iako se čini da je stvorena isključivo za muškarce, ona ima dozu uniseks izgleda, pa je ne nose je samo oni, već i neke devojke. To potvrđuje priča o Danijeli, dizajneru nakita koja u svojoj radionici upotrebljava baš ovaj nakit kako bi kreirala neke svoje komade. Tako je, ne koriste je samo kućni majstori. Štaviše, u odeljku pod imenom "stories" ima još nekoliko, lepo snimljenih i izmontiranih, priča o različitim profesijama u kojima je ova narukvica od pomoći.




"Leatherman tread" je komad od nerđajućeg čelika koji ima podesivu veličinu, a proizvođač je nudi u dve varijante - metalik i crnoj. Za nju ima i garanciju od čak 25 godina, što sigurno bar nešto govori o kvalitetu. Vreme je takvo da smo svi stalno u pokretu i želimo da u hodu rešavamo probleme, bez tereta koji bismo vukli za sobom. Ovaj komad nakita je još jedan primer da kompanije uveliko ciljaju na ispunjenje ove savremene ljudske težnje. I, naravno, da ispunjenje izgleda lepo.


Follow Us @get_sparkly