Oct 6, 2015

9 idealnih komada nakita koje možete nositi uz belu odeću

Bela koktel haljina nije ništa manje važna od male crne haljine iako to vrlo često zaboravljamo i kao siguran izbor biramo crnu. Ipak, bela boja krije nebrojeno mnogo mogućnosti koje se posebno otvaraju krajem leta kada se lepi i preplanuli opraštamo sa ovim godišnjim dobom. Ipak, to ne znači da belo ne možemo nositi uvek kada to poželimo, bilo da su leto, jesen ili čak zima. Jesen je odlična jer uz belu možemo nositi efektnu tamnu boju usana a podjednako efekatn treba da bude i izbor nakita. Međutim, da li je uvek tako?



1. Stejtment ogrlica i dubok dekolte ( i ko kaže da uz efektne ogrlice ne idu podjednako efektne minđuše?)


2. Letnja kombinacija koja lako može biti transformisana u jesenju, ali uz savršeno balansirano uslojavanje ogrlica (u boho stilu)


3. Beo nakit na belu krajnje ženstvenu kombinaciju je i više nego dobro došao



4. Stetment minđuše u boji (u karakteristično shourouk stilu) su odličan način da razbijete previše bele na jednom mestu. Naravno da ćete najpre razmotriti pastelne boje, ali to ne znači da ćete bežati od tamnijih.


5. Prstenje minimalističkog izgleda je uvek odličan način da unesete mali zaokret u kombinaciju. Obavezno razmotrite kombinaciju klasičan + midi prsten i ne plašite se da ih oba nosite na jednom (kaži)prstu. 


6. O, da cuff narukvice možete nositi i uz svakodnevne odevne kombinacije, a osim toga ne treba ići logikom da uz belo ide samo srebro, naprotiv zlato je podjednako dobar izbor.


7. Narukvice, još jednom.


8. Ako haljina ima malo više detalja onda odaberite tanko prstenje, suptilnu ogrlicu i simpatične crvene narukvičice (za sreću). 



9. Ponovo narukvice, masivne ali odlične za svaki dan. Jedan od onih komada koje treba imati u raznim bojama, za dane kada ne znate šta biste sa nakitom.







Follow Us @get_sparkly