Jul 22, 2015

Nakit inspirisan putovanjima

Stopirati ili uhvatiti bilo koji drugi prevoz, sa prijateljima ili pak dečkom/devojkom - kako god, samo se kretati. Okusiti neke druge gradove, doživeti tuđe kulture, spoznati nova iskustva i za to sve to vreme biti slobodan od pritisaka i monotonije. Ovo je san svih večitih zaljubljenika u život na točkovima. Nakit odgovara i na ovaj izazov, a pred vama su neki od komada sa pečatom nomada.







VistoriaCampAlisson



















Ova ogrlica sa kompasom pronađena je (a gde drugde?) na Etsiju. Na deliću mape nalazi se stih iz poeme Roberte Frosta pod nazivom "Road not taken". Starinski izgled, asocijacija na putovanja i dašak književnosti - za nas je ovo kombinacija koja oduševljava.


10northcreative

Uvek je pravo vreme za putovanja! Ovaj aksesoar bez greške će igrati ulogu podsetnika na tu činjenicu. Kad krećete na put zapravo vam i nije potrebno mnogo nakita - nešto što će vam pomoći da ne zakasnite na autobus ili voz biće dovoljno. Vintidž mapa i ručica u boji zemlje su vrlo simpatična kombinacija.


SugarMeUpTwo

Ova narukvica je prilagodljiva, baš kao i svako kome je putovanje u krvi. Na njoj su detalji u obliku globusa, aviona i natpisa koji podseća da treba slediti snove - sve ono što karakteriše istinske putoljupce.

WyomingCreative

Ljubitelji avantura - zapamtite ovu reč - wanderlust znači jaku želju za istraživanjem sveta Aluminijum je lagan i jeftin metal, a takve treba da budu i stvari koje svako ko je u potrazi za avanturom nosi sa sobom.






Follow Us @get_sparkly