Jul 18, 2015

Idealan nakit za boho mlade

Kada se uzme u obzir da su prva asocijacija na leto slobodna duša i slobodna stopala sasvim je logično da trenutak kada se vežete za nekoga tokom ovog godišnjeg doba organizujete u boho stilu. Boho mlade su prepoznatljive po nekonvecionalnim ukrasima koji na specifičan način ističu njihov odnos prema životu, naglašavaju njihovu lepotu i sklonost ka 'nisam se mnogo trudila' stilu odevanja. Glavna karakteristika svakako jesu venci u kosi koji mogu sasvim dovoljan ukras, ali neretko priča se ne završava tu.



UKRASITE ČLANKE

Kada biste sebi postavili pitanje koja je to lokacija idealna za venčanje u boho stilu, plaža bi svakako bila prvi odgovor. Sasvim je pri tom logično da mlada umesto visokih potpetica odabere bosa stopala koja, ipak, može ukrasiti. Odabrati cvetne ukrase oko članaka je jedan od najsimpatičnijih načina da zakoračite u novi život, ali zveckanje novčića ili sjaj (polu)dragih kamenčića će biti podjednako efektno. Neke od najlepših ukrasa za stopala možete pronaći na stranici Dee Ravishing Project.



NARUKVICE, MNOGO NARUKVICA

Ukoliko želite da svoj stav prema životu kanališete kroz spoj boho i rokenrol stila onda je kombinovanje mnogo narukvica i mnogo prstenja pravi put ka tome da bude netipična mlada. Ipak, ako ne biste da se pred oltar pojavite za mnoštvom teških narukvica koje umesto gracioznog hoda za vama ostavljaju neprijatan odjek možete ići korak napred i odlučiti se za armlet. A armlet mogu poneti i vaše deveruše.



UKRASITE KOSU

Ništa nije tako prepoznatljiva karakteristika boho mlade kao efektan ukras za kosu. Kosa je uglavnom puštena u lake, opuštene lokne stilizovane takozvanim 'slanim sprejem' pa je kruna od cveća, kristalni ukras preko čela ili čipkana traka sa cirkonima sasvim logičan izbor da se takva svakodnevna frizura pretvori u idealnu frizuru za nevestu. 







ZBORAVITE DA SKINETE PRSTENJE

Ako smo išta zaključili iz prethodnih stavki je da boho devojke vole stejtment ali tako da ne izgleda kao da su se mnogo trudile pa ne čudi i ako pored svog mladoženje stanu sa mnoštvom prstenja koje će izgledati kao da je ona zaboravila da ga skine, u brzini i želji da postane njegova 'gospođa'. Veliki koktel prsten od neobrađenog kamenja ili čitavi nizovi tankog prstenja u kombinaciji klasičnog i midi su odličan izbor. Zašto ono 'nešto plavo' ne bi bilo u boji tirkiza?






Follow Us @get_sparkly