Jun 29, 2015

Full finger ring - prsten koji osvaja prst

Umetnost na ivici. Ovaj izraz se sasvim slobodno može iskoristiti i za prstenje koje vam predstavljamo. Parče umetnosti koje naleže na čitav prst umesto na samo jedan njegov deo, a ruci poklanja jedan nesvakidašnji pečat. Iako smo navikle da prstenu damo mesto ispod ili iznad zgloba, ovakav komad će ponosno zauzeti čitavu teritoriju koja mu pripada. Ne bez osnove, dodale bismo. Predstavljamo vam full finger ring.


Ovu divnu formu prstena već smo dotakle pričom o komadu koju spaja palac i kažiprst. Ukoliko niste baš toliki fan stejtmenta i ne želite tu varijantu duplog prstena, a ipak sanjate o omamljujućem prstenu sa velikim P, ovo je aksesoar za vas. Dakle, prst jedan ali vredan. 
Dve osnovne varijante ovog dominantnog prstena su ona u kojoj je prst potpuno prekriven bogatom strukturom i ona u kojoj je praktično podeljen na dva dela i koja deluje suptilnije. Za ekstravagantne i...malo manje ekstravagantne. Jer, ovaj prsten sigurno nije stvaran za stidljive.

City glam jewelry
Dizajn je uglavnom baziran na cveću ili futurizmu - dva suprotna ugla za različite obožavaoce prstenja.
Nije baš da ćete ga nositi svakog dana u različitim prilikama jer su, priznaćete, ovakvi predmeti kreirani da samo povremeno, u posebnim trenucima, blesnu punim sjajem.
Udobnost mu, verujemo, nije jača strana, ali pogled na njega čini da to zanemarimo, bar na kratko.
Za one koji čeznu za specifičnim prstenjem, ali ne mogu da se osmele na jedan ovakav, eclipse ili prima komadi mogu biti prava rešenja.


Bez mnogo priče, prepuštamo vas prstenu koji bez krivice može ukrasti ime iz filma baziranog na Tolkinovoj knjizi - precious.

Dazzling ••• with Kath & Di ••• Nakit, Jewelry























Follow Us @get_sparkly