Jun 23, 2015

Ananas je hit za leto 2015.

Leto 2015. godine je tek na početku ali već možemo da naslutimo koji je to omiljeni motiv kome će retko ko moći da odoli. Sladak, drugačiji i potpuno letnji motiv ananasa smelo se provlači na mnogim komadima nakita i gotovo da mami osmeh uz uzdah zadovoljstva.


Ako dovoljno vremena provodite na društvenim mrežama poput Instagrama ili Pinteresta već ste odavno shvatili da se gotovo iza svakog ćoška može videti jedan od najsimpatičnijih motiva koji nas nedvosmileno podseća na tople Havaje. Ananas. Ova neobična voćka se nalazi svuda - na odeći, obući, asesoaru, pa je sasvim logično da se ugodno smesti i na nakit. Pružene su dve mogućnosti - izrada ananasa od metala ili poigravanje bojama i prepoznatljivim oblikom. Minđuše, prstenje, narukvice, pa čak i broševi postaju bar za nijansu lepši i više letnji ako im ova biljka udahne malo svoje egzotike.


Neki tvrde da je razlog izbijanja ananasa na mesto vodećeg motiva za leto 2015. godine njegov prepoznatljiv oblik koji se bez sumnje može okarakterisati kao najupadljiviji. I dok ga neki 'primenjuju' u malim dozama, drugi kažu da za maksimalan efekat treba ići na što veću verziju koja bukvalno vrišti ime ovog tropskog voća. Najpametnije je, ipak, voleti ananas u skladu sa sopstvenim stilom, jer kakav god da je trend, neće svako uspeti da ga ponese na pravi način. Žuto-zelenom raspoloženju nisu odolele ni poznate ličnosti poput Rijane i Kare Delavinj, nisu mu odoleli ni dizajneri, ni blogeri, a sudeći po inspirativnom izboru nakita na sajtu Etsy čini se da je i nakit dobro mesto da se prati ritam leta. Pridružite se zabavi.













A ako ne uspete da pronađete svoj omiljeni komad nakita sa motivom ananasa dohvatite se četkice i boja i ovim motivom ukrasite svoju činijicu za sitniji nakit. Uz dobru inspiraciju uvek je pravo vreme za nove 'uradi sam' projekte.


Follow Us @get_sparkly