May 31, 2015

Najkreativnije ogrlice

Koji komad nakita nositi na poslu, kakav na venčanju, šta će biti najpogodnije za koncert, a šta je u trendu...Dok kalkulišemo i mozgamo, zaboravljamo na sve one ukrase stvorene da budu samo i isključivo zanimljivi i da izmame osmehe. Ništa više i ništa manje. Želeći da ispravimo ovu nepravdu, predstavljamo vam neke od ogrlica u kojima je kreativnost autora najviše došla do izražaja.




Želite da poklonite skupocenu ogrlicu, a vaš džep se ne slaže sa tim? Ako biste je darovali osobi sa smislom za humor, Irina Blok vam nudi rešenje. Devojka koja dobije ovaj poklon sa njim će svakako biti lepša - imaće širok osmeh na licu. U pitanju su jednostavni komadi sa fantastičnim privescima na kojima piše kakvu ste to lepotu želeli da poklonite, a niste imali para. Nema šanse da vam zamere kad vide ovu odličnu ideju.


Cveće ili nakit? Ne morate da birate, sa ovom ogrlicom imate dve stvari u jednoj. Coleen Jordan osmislio je komad nakita koji će vam omogućiti da malenu biljku nosite oko vrata. U sićušnoj saksiji možete da položite seme, a uz ovu ogrlicu stiže i uputstvo o tome koje su biljke pogodne i kako rukovati njima. Nažalost, ako naručite ovu ogrlicu zbog pravila slanja nakita ne stižu i prave biljke, pa će to biti vaš (zanimljiv ili težak) deo posla.



Fukusawa Takayuki, japanski dizajner, pozabavio se i dizajniranjem nakita, i to iz muškog ugla. Pretpostavljamo da je hteo komad nakita koji će oduševiti najpre muškarce pa je osmislio ogrlice čiji se privesci poigravaju sa ženskim grudima. Naime, oni skaču ili se spuštaju u dekolte (tako momci valjda zamišljaju raj?) Kolekcija se zove "Tanima Diver".








Follow Us @get_sparkly