May 14, 2015

5 jednostavnih načina da napravite kristalne MINĐUŠE ZA MATURU

Sezona matura, velikih i malih, uveliko je pred nama, a potraga za toaletama i pratećim asesoarom itekako aktuelna. Jedan od najčešće kupovanih komada nakita za tu priliku jesu minđuše, i to posebno one koje svojim kristalnim izgledom donose notu glamura i luksuza. Da biste razbili monotoniju i iznenadili sve svojim drugačijim izgledom nekada je ipak najsigurnije prepustiti se sopstvenim rukama. U tom smislu valja izdvojiti malo vremena za kupovinu potrebnog repromaterijala i još manje vremena za kreiranje sopstvenih kristalnih minđuša. Iznenadićete i sami sebe.


Ukoliko želite da sebe za ovu priliku častite masivnim minđušama sa kićankama onda je najbolja opcija da svoj savršen par potražite u nekoj od mnogobrojnih radionica koje ih imaju u svojoj ponudi. Kao apsolutno popularan model ove minđuše se definitivno mogu naći u gotovo svakoj radionici koja se bavi izradom nakita. To znači raznovrsnu ponudu pa bi bilo kakvo upuštanje u 'uradi sam' projekte sa njima više bilo gubljenje vremena. Sami, s druge strane, možete napraviti manje kristalne minđuše, earcuff ili penjačice, odnosno one drugačije modele minđuša kojih na tržištu iz nekog razloga ima malo. Sami odaberite boje, veličinu, a možete menjati i raspored tako da formirate željeni oblik koji vama odgovara. Sve je stvar kretivnosti, a uz ove korake uspeh zagarantovan.


MINĐUŠE PENJAČICE


Zašto ove minđuše? Zato što ne želite da skinete minđuše odmah posle fotografisanja. 


EARCUFF


Zašto ove minđuše? Zato što nijedan model minđuša ne ume tako da začini izgled kao efektan kristalni earcuff


HIT SA CRVENOG TEPIHA


Zašto ove minđuše? Zato što je ovaj model minđuša siguran izbor mnogih holivudskih lepotica.


NEŽNO I ŽENSTVENO


Zašto ove minđuše? Zato što viseće minđuše ne moraju da budu masivne i teške.


STEJTMENT


Zašto ove minđuše? Zato što želite stejtment minđuše koje neće ličiti na bezbroj drugih modela na tržištu.



PREPORUKA


U slučaju da biste ipak da kupite minđuše za svoj veliki dan naša preporuka je ovaj model Antoaneta Nakita. Osim što dobijate svoj luksuzni, glamurozni momenat bićete očarani savršenom i ne-tako-običnom bojom koja će uz blago podignutu kosu od vas načiniti holivudsku divu.


Follow Us @get_sparkly