Jan 3, 2015

Tri načina da nosite minđuše u 2015. godini

U novoj 2015. godini nam dolaze komadi nakita koje smo već upoznali tokom godine koja je za nama. Ipak, čini se da period pred nama u potpunosti otkriti sve njihove čari i da ćemo ih voleti malo više nego druge komade. Ne možemo reći da se radi o revolucionarno novim momentima, već o sofisticiranijim varijacijama na temu ukrašavanja ušne školjke. 



Minđuše iglice

Knobbly
Priča o minđušama koje idu uz ušnu školjku umesto da vise sa uveta započela je sa earcuffom, nastavila se sa penjačicama, da bi u 2015. svojih 5 minuta dobio najminimalističkiji model među njima - earpin. Kao što i samo ime kaže radi se o minđušama koje bi po načinu pričvršavanja mogle  pre da se povežu sa ukosnicama, broševima ili iglama za kravate.



Jedna minđuša

Asos
Nošenje samo jedne minđuše smo voleli više puta u toku 2014, a izgleda da ćemo toj ljubavi ostati verni i u danima koji dolaze. I dok se Dior dvostrana minđuša sa pista i crvenog tepiha preselila na ulice, jesenji trend se seli u sezone koje stižu tako da i dalje itekako možete uživati u onim minđušama čiji se par misteriozno zagubio.



Setovi minđuša

Virginia Wynne 
Možda najnovija i najzanimljivija stvar koja nam se nudi za 2015. jesu setovi minđuša. Zapravo ovde bismo mogli dakažemo da se radi o trendu koji prati trend. Nova godina će biti godina različitih minđuša te nam tržište predstavlja kombinacije, setove od nekoliko različitih minđuša. Setovi su sačinjeni uglavnom od manjih minđuša na šraf sa ponekim earcuff ili earpin momentom. Ni parovi različitih minđuša neće biti zanemareni, tako da već unapred možete da osmislite svoje kombinacije od nakita koji imate.

Mi smo svoj 'nepar' pronašle na Mala Slava stranici i garantujemo da je jedan od najzabavnijih načina nošenja minđuša, a fenomenalan izbor vam na svoj način predstavlja i stranica Afro Blue


Forever 21
Forever 21







No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly