Dec 26, 2014

Top praznični nakit

Jedno od najlepših doba u godini je pred nama. Toplina porodičnih okupljanja i odmora, sneg, vino i slatko iščekivanje onoga što će nova godina pružiti, sve se to meša i stapa u bajkovitu atmosferu. Ona nas, ako i dalje gajimo nešto detinjasto u sebi, uvek iznova dotakne. Pred vama su komadi nakita koji za nas imaju taj neki novogodišnji/božićni element. Što ne bismo zaokružili prazničnu priču nakitom?


Božić, najtopliji među praznicima, prilika je da sebe još jednom odenete u sreću. 
Boja koja ovde dominira jedna je od dve koje nedvosmisleno asociraju na Božić. Jungle jewelry je ponovo potvrdila da je smaragdno zelena pravi izbor za svečane trenutke.

Sneg i led božićnog jutra - to je ono na šta podseća nežna Spotted Jane narukvica. Suptilan komad oko zgloba pravljen za ljubitelje bisera. 

Ogrlica koja dolazi iz radionice Mustrica izgleda kao nešto što bi svaka devojčica na Božić rado ponela oko vrata. Među sjajno upakovanim detaljima naziru se i simboli praznika.

Fantastična igra hladne i tople boje stiže iz hrvatske radinice Irena Vučinić Art Jewelry. Crvena je manje-više nezaobilazna kada slavimo, zar ne?


Novogodišnja noć je noć kada stejtment nakit blista u svoj svojoj raskoši.

Dee Ravishing Project nakit se bez sumnje može smatrati najglamuroznijim nakitom iz kategorije ručno rađenog. Bogatsvo detalja i svetlucavi kristali su definitivno pravi izbor za ulazak u novu godinu.

Slatka Končić narukvica je dobar detalj za one koji bi da izbegnu stajtment nakit oko vrata. Osim zlatnog sjaja ovu narukvicu karakterišu i biseri u raznim, ali lepo usklađenim bojama te sa sobom nose posebnu energiju i živost.

Osim što su neutralni zemljani tonovi trenutno jako popularni ove Lula Ana minđuše su jako praktične jer je njihov minimalistički dizajn  neopterećujuć i veoma pogodan i za svakodnevno nošenje. 

Ukoliko želite da u potpunosti pratite aktuelne trendove onda ćete se definitivno odlučiti za kićanke. U zavisnosti od odevne kombinacije odaberite svoj splet boja. Nakit i mašnice Maja

Ova masivna ogrlica sa stranice Nakit Jelenica je samo jedan od načina da skrenete pažnju na sebe u novogodišnjoj noći. Bogata, luksuzna, stejtment komad u pravom smislu te reči. Ukoliko se prepustite mašti, možda u vama probudi i neku uspavanu Kleopatru. Ponoć je vreme za čuda.  



Follow Us @get_sparkly