Nov 8, 2012

10 earcuff mindjuša koje će učiniti da izgledate moćno

Earcuffs (lisice ili manžetne za uši) su mindjuše koje su nas potpuno oduševile. Ovaj nakit praktično obavija uvo i izlaže pogledu ovaj, iznenađujuće, senzualan deo ženskog tela. Earcuffs su posebno pogodne za one koji nemaju probušene usi, mada mnogi modeli mogu da se kombinuju sa klasičnim mindjušama. Jednostavno se stavljaju – najpre na gornji deo uva pa se povuku ka sredini, gde stoje vrlo stabilno. Bitno je da se ne otvaraju i sklapaju jer mogu da se deformišu ili polome. Earwraps su “podvrsta” earcuffs mindjuša; one su sitnije i nose se samo na gornjoj ili donjoj ivici uva. Modela ima mnogo, od futurističkih do delikatnih, i prosto se ne zna koji je bolji.

Modni stručnjaci napominju da je 2015. godina u kojoj je vreme da odmorimo od earcuffa, međutim činjenica je da ovaj trend kod nas nikada nije zaživeo u pravom smislu te reči te se slobodno možete uspustiti u ovu modnu avanturu i tokom godine pred nama.
Vredi reći da oni koji su se okušali sa nošenjem ove vrste minđuša kažu da mogu budu veoma opterećujuće za uvo, pogotovo varijante u kombinaciji kristala i metala koje su same po sebi teške i zahtevaju da budu jače pričvršćene. Za one hrabrije tu su upadljivije earcuff minđuše koje prekrivaju gotovo čitavo uvo, za one koji su naklonjeniji suptilnom nakitu tu su nežne verzije sa perjem. S druge strane, poslednjih sezona na mesto earcuffa dolaze alternative koje jako podsećaju na njega ali su mnogo manje i sofisticiranije































Follow Us @get_sparkly